Rajin Menyinggah

Kenal dari Facebook

Isnin, Mac 25

isnin toya : toya-toya ayam

hellooo semua, selamat tengah hari...

entah la. pagi-pagi jiwa kacau pun bukan bagus sangat. muka dah muncung dah bila Encik L tak jadi sarapan dengan aku. niat hati nak cakap jahat-jahat. nak balas dendam. semua nak buat. tapi bila teringat akuarium dengan ikan. terus tak jadi nak marah sangat. haha!

Cikilalang versi cantik
bosan. muka pun toya. kalau muka aku toya comel macam ni baru la boleh toya; sedap sikit mata memandang. kalau tak cantik elok la kite belajar senyum. selamat isnin yang blues semua. adey-chiau.


p.s : ada banyak benda yang aku kena belajar...



44 ulasan:

  1. hoi toya tu amende? masam ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Emmm mcm kucen tu buat la cik kereta volvo... Hehe

      Padam
    2. hmmm buat muka comel ke?

      Padam
    3. kikiki...

      kucen tu comel....

      aku kalo buat, buruk beno...

      Padam
    4. manusia buat muka toya memang lansung tak comel CPensil...
      hehe.

      Padam
  2. Balasan
    1. Hahaha. Mane ada crik gado....

      Buat muka masam je...

      Padam
  3. simpulan bahasa baru ke apa ni..hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Isnin toya tu aku ibrtkan ckp org putih sebagai monday blues...

      Melayu sikit... Hihihi

      Padam
  4. toya dan koya x sme ke? hehehe.. comel laa kucing tuu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. toya tu muka macam kucing tu...

      koya tu bukan poyo ke maksud die?

      Padam
  5. Balasan
    1. tomey kan...

      cute habis... tak jadi nak marah tengok muka die...

      Padam
  6. monday blues melanda. lambatnya nak tunggu hujung minggu datang.hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu la pasalnye...

      tapi hujung minggu pun kena kerja la :)

      Padam
  7. alllaaaa... sesekali en L tinggal apa salahnya

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang dah tak marah dah...

      takpe la, takde rezeki nak makan sama kan :)

      Padam
  8. hahahah terasa akak, muka toya mmg burok. yg lawa pun boleh jadi burok. senyum2 la selalu, monday no more blues.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha....

      Senyum la baru bersemangat kan...

      Padam
  9. Salam, nanti ada tu :) chak ,senyum :)

    BalasPadam
  10. niat dah tak betul memang tak kesampaian. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhuhuhu.

      takde la, jahat-jahat sikit je...

      Padam
  11. wak pon nk salam selalu je lar..,ehHe

    BalasPadam
  12. biasa la tu
    tak semua yang kita rancang akan menjadi kenyataan
    hajat juga tak semua akan kesampaian

    apa yang penting sabar dan sabar

    BalasPadam
    Balasan
    1. sabar...

      dah tak suke marah-marah dah

      :)

      Padam
  13. toya tu bahasa org johorkan.camne rupa muka org toya..heheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. kak yon....

      jangan dibuat muka toya...

      org pun takot nak berurusan dengan kite kan

      :)

      Padam
  14. Salam.

    Aku yakin, muka aku yg toya jauh lebih cute dari kucen tu. Cute sgt ko tawww. Tak tau sudah. hahahahh

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsalam....

      aku suke confident ko Lana...

      kalo ko tak rase diri ko cute, sape lagi...

      ye kan?

      Padam
  15. assalamualaikum...gambar kucing tu mmg nampak toya nyer...:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsalam...

      tu la, memang toya tapi tetap cute :)

      Padam
  16. Kejap.. toya tu mende? *malas nak google*. keh keh keh. =D

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhuhu.

      toya dalam google pun takde maksud kot...

      die mcm muka muncung campur stress :)

      Padam
  17. kite tahu muka toya tu macam mana ! haha
    kucing mana reti buat muka toya :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha.

      tu la pasal....

      kalo kucing buat muka toya, still nampak comel :)

      Padam
  18. haha. pada kite, muka toya tu macam muka takde semangat. dah lama tak guna perkataan toya ni tau.

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang tengah takde semangat pun time ni...

      hihi!

      Padam

Jom komen ramai-ramai...



Si Tulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.