Rajin Menyinggah

Kenal dari Facebook

jamu mata, minat klik klik

Sabtu, Mac 16

Gambar 16 : Sempurna

hello semua, selamat malam...

lama tak cerita pasal diri sendiri. minggu lepas ada kat Port Dickson sempena kursus syarikat yang bernama Team Building. kononnya. membincang apa strategi syarikat dalam menyediakan diri selepas Ncik Bos Botak dapat 6 projek serentak tiba-tiba weyh. syukur pada Tuhan. 


Banana Boat - captured by Ncik Lizam
09 Mac 2013
tak sempurna pegi Port Dickson kalau tak naik Banana Boat, sungguh... adey-chiau.



12 ulasan:

  1. takot naik banana boat! penah naik sekali je pastu xnak dah. takot. haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aku naek tp pilih yg tknk jatuh punye... Hehe.

      Padam
    2. hahaha..nak takut apa..kan ada jaket..:D

      Padam
    3. jaket tu tak membantu insan berbadan sasa macam aku...

      lemak-lemak aku takkan terapung H...

      :)

      Padam
  2. wah, bahaya ni
    dalam air tu tak ada buaya ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Buaya darat ada. Buaya laut tk nampak la pulak kan...

      Padam
  3. Team Building....6 projek..huhuhuhu.
    Byk kerja menanti...
    Enjoy dulu!!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhuhu.

      Betul. Banyak jugak yg kena belajar...

      Padam
  4. duduk PD 6 bulan, selalu gi PD tapi belum pernah naik banana boat. sebab bagi aku tak sempurna gi PD kalau tak melawat muzium tentera darat. sebab PD adalah bandar tentera darat.

    BalasPadam
  5. 6 projek? banyak la bonus tahun ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. H...

      skang company takdak duit... pakat habis buat beli item prelim 6 projek...

      hamek kamu :)

      Padam

Jom komen ramai-ramai...



Si Tulis

Foto Saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.