Rajin Menyinggah

Kenal dari Facebook

Sabtu, Mac 2

Gambar 14 : Cinta ialah....

hello semua, selamat tengah malam...

dah lama aku tak tulis blog. aku nak demam. blogwalking pun entah mana. penat. sibuk. ni aku kena berjaga malam sebab nak siapkan sesuatu. 

Kerongsang Tiga RM10 atas papan kekunci

cinta ialah satu perasaan; indah. bila saya lihat kamu, saya lihat masa depan kita di dalamnya. saya akan jaga cinta kita baik-baik. saya akan tambahnilai cinta kita. saya akan mencipta inovasi perasaan dan perbuatan yang membahagiakan kamu. saya harap kamu juga macam saya. tanpa kamu, cinta hanya duduk dalam hati. terima kasih Allah kerana menghadiahkan seorang cinta dan hanya Kamu penentu cinta yang terbaik




p.s : cukup-cukup la bermain. mari sambung kerja :)


23 ulasan:

  1. so.....
    jangan biarkan hati kita mati

    BalasPadam
  2. cinta X semestinyer bersatu kanns.., salam weekend dr wak jauh dimata yee..ehHHee

    BalasPadam
    Balasan
    1. emm betul....

      ada kuasa yang lebih besar dari tu wak, kuasa Agung yang paling layak dicintai :)

      Padam
  3. kemain sweet pagi hari hari cuti macam ni :p

    BalasPadam
  4. mmng hati berbunga cinta yg menjadi2 ls ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhuhu...

      kalo cinta tak menjadi?

      merana badan...

      Padam
  5. cinta seperti jeruk kelubu
    ada rasa masam dan ada rasa manis

    tak boleh makan banyak2
    nanti sakit perut

    BalasPadam
    Balasan
    1. salah taip daa...
      aku nak taip jeruk kelubi

      hehe

      Padam
    2. jeruk kelubi??

      sedap tu buat masam-masam lepas makan :)

      Padam
  6. Penuh bunga2 cinta dan dedaun asmara nampak..kikiki

    BalasPadam
  7. hargai cinta yg diberi.... jgn dibazirkan

    BalasPadam
  8. semoga cinta kamu membawa ke syurga..

    BalasPadam
  9. sy nih xreti nak komen kalau pasal cinta nih ..ihiks.. *malu

    BalasPadam
  10. amvoiiiii........... so sweet.. semoga cinta itu terus segar dalam hati

    BalasPadam
  11. lawa la kerongsang tu.. cam strawberry pn ad jgak..

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhuhu.

      simple, bolehla untuk buat-buat kerongsang basahan pegi kerja...

      Padam
  12. hatiku kadang berbunga2....cinta kah itu...??

    BalasPadam
  13. salam dik..tq singgah blog akak ye.

    BalasPadam
  14. cantikla keronsang tu..
    follow sini ya..

    BalasPadam

Jom komen ramai-ramai...



Si Tulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.