Pengikut (Blogspot)

Sabtu, 16 Mac 2013

15 - 26 - 2

hello semua, selamat malam...

ooh. dah enam belas hari bulan. ya, dah agak lama aku perap tak menulis dalam blog. konon-konon sibuk. padahal otak berserabut dan bersarang dengan benda yang entah apa.

ya, kerana Encik L gagal dengan misi untuk menyiapkan Trolak sebagai hadiah hari jadi aku; semua perancangan sambutan adalah dibatalkan. yang aku dapat hanya muka tahi. terima kasih.

bukan rezeki. adey-chiau.

8 ulasan:

  1. Encik L tgh down tu. Dgn saya pun dia sensitif...hehehe.
    Anyways, Happy Birthday....

    BalasPadam
    Balasan
    1. hai encik...

      die serabut ayam...

      so far sampai hari ni, die dah mula semula atur kerja :)

      Padam
  2. sabo jer la.mmg bkn rezeki..takpe soon siap la!

    BalasPadam
  3. Mungkin bukan rezeki... Mungkin ada hadiah yang lagi baik lepas ni.

    BalasPadam
  4. apa maksud or kaitan tajuk entry tu? jenuh aku fikir, tapi tetap x faham..

    BalasPadam
    Balasan
    1. alamak...

      simple je la H...

      15-26-2

      15 mac - 26 tahun - entri kedua...

      mcm reference surat :)

      Padam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.