Rajin Menyinggah

Kenal dari Facebook

Jumaat, Februari 8

Gambar Hari Ini

hello semua, salam jumaat....

bosan kan. kalau aku tahu benda alah ni boleh main dari awal bulan mungkin tak bosan macam ni kan. tadi aku usha-usha blog memorinda. sekali beliau masuk February Photo of The Day; seperti syarat-syarat dalam link tu. 

aku yang terlambat akan mengejar sebanyak mungkin. atau aku akan habis lambat sikit. mana-mana satu yang sesuai ikut keadaan la nanti kan. benda ni untuk suka-suka je selain boleh menjana kreativiti otak sendiri ye tak.



siape-siape yang rajin boleh lah turut serta macam aku ni. tak tahu la kekal sampai habis ke tak. jom jadi kreatif. adey-chiau.



p.s : mood aku sangat teruuuuujaaa!

6 ulasan:

  1. tak faham la.. boleh terangkan tak?..

    BalasPadam
  2. aku tak faham apa benda ni
    main gambar apa?

    BalasPadam
  3. Ooo semua tk faham eh... Aku akn tepek satu gmbr satu hari mcm 28 tajuk gmbr kt ats...

    BalasPadam

Jom komen ramai-ramai...



Si Tulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.