Pengikut (Blogspot)

Selasa, 19 Februari 2013

Gambar 9 : Bersalah Yang Seronok ; Guilty Pleasure

hello semua, selamat malam...


PENGERTIAN GUILTY PLEASURE
sesuatu yang dinikmati atau dianggap menyeronokkan walaupun rasa bersalah untuk menikmatinya. bersalah hanya takut orang lain menemuinya sebagai kurang terpelajar atau kurang citarasa sebaliknya memalukan seperti makanan, lawak dan hiburan




tempat kerja yang serabai bersama dengan bantal busuk angry bird adalah keseronokan yang boleh dipersalahkan di pejabat kan. 

tu la katil aku kat pejabat. ngam-ngam aku je panjang meja dengan tinggi aku. kalau mengantok dan tido bawah ni, takde sape perasan beb. 

okey. aku baru bangun tido dan nak mula tengok ape yang boleh tengok. adey-chiau.

p.s : kalau aku keluar pegi site, Encik L dah datang sini jugak la katil beliau... huhu



Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.