Pengikut (Blogspot)

Rabu, 13 Februari 2013

Gambar 3 : Sesuatu yang Bermula dengan E

hello semua, selamat pagi...

lama sangat kot tak tulis blog. sibuk dengan kenduri kahwin pakcik. dekat Kampung Bagan Nakhoda Omar (BNO), Sabak Bernam.

Engagement Ring
dengan cincin ni, sifat sabar dipupuk. dengan cincin ni, walaupun berperang skala besar pasti akan balik semula kerana ikatan yang diuntai.

dengan cincin ni, jelaslah dengan sabar dan toleransi kita akan bahagia. adey-chiau.


p.s : susahnye aku nak fikir pasal sesuatu yang bermula dengan huruf E 



30 ulasan:

  1. sedikit tentang engagement mungkin.. E kan..? btw, cantik cincin tu.. ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. cincin biase je kak Nanie...

      ade orang cincin mahal-mahal.

      kite pilih yang ringan-ringan je...

      Padam
  2. cincin dah ada, lepas ni minta gelang pulak..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul...

      lps ni mintak gelang pulak...

      tp yang murah-murah je la minta :)

      Padam
  3. E - Engage... one word to teach you a lots in your next step of life as a women. Share the happiness with him.. share the sad moment not to be alone anymore.

    Itu yg kakak dapat tangkap dari E dan cincin yg cantik itu. Tahniah dari kakak:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. engage, memang kena belajar berdua bersama-sama.

      tu yang payah tu :)

      Padam
  4. err errr pun E hihi
    mana baik teruskan

    BalasPadam
  5. Semoga berbahagia hingga ke W ring pula ;)

    BalasPadam
  6. ahhaa., tetibe wak tringat kisah tunang mawi si ina tuuu..,uHHuu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wak... Tu cerita putus tunang tu... Haha

      Padam
  7. smoga dipermudahkan segala urusan dan bhagia selalu.. :)

    BalasPadam
  8. Balasan
    1. Time awak nnt mst byk yg lawa2 biskut lebih coklat...

      Padam
  9. E for ewah ewah...! ;D

    tahniah dah bertunang!!!

    BalasPadam
  10. wow. moga cepat naik pelamin. awrrrr

    BalasPadam
  11. cantik cincinya..sedang menanti mahligai yg bakal dibina..:)

    BalasPadam
  12. untunglah dah E pun !! jeless..

    jadi lepas ni mohon bersabar ye..n belajar masak :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhuhu. tak reti masak pun...

      mane tau ni...

      Padam
  13. Pakai cincin belah rotan
    Jarimanis sebelah kanan
    Redah ranjau juga rintangan
    Banyakkan doa kepada Tuhan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhuhu.

      Terima kasih ye bg pntun...

      Tersentuh jiwa i :-P

      Padam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.