Rajin Menyinggah

Kenal dari Facebook

Sabtu, Februari 9

Gambar 2 : Pattern

Hello semua, selamat pagi....


Adik Amir si Pembuat Bulatan

Pattern bulat-bulat Ombak

Hari ni kami akan sambung semula kerja-kerja mengecat pejabat kami dengan pattern bulat-bulat. Ceria tak Adik Amir tu? Beliau nak berhenti kerja hujung bulan ni. Dapat sambung ijazah kat UiTM. All the best ye... Adey-chiau.


p.s : pattern atau corak boleh menjadi pemangkin imaginasi



39 ulasan:

  1. ehhh...kena masuk ofc ke? tak cuti?


    hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cuti ptg jap g... Stgh hri ni mengecat...

      Padam
  2. hi adik...ngeeee nak nak nak mcm ni jgk

    BalasPadam
    Balasan
    1. haip... jangan ngorat...

      blaja lagi ni :)

      Padam
    2. ngorat abg dia je ahakkkk...haa update ;p

      Padam
  3. waa. rajinnya menghias opis..hehe

    BalasPadam
  4. Wah.. bestnya..
    yang dot tu guna cat dinding biasa jugak ke sis?

    BalasPadam
    Balasan
    1. aah cat biasa jer...

      tu je budget yang ada :)

      Padam
  5. Sy beli corak cmtu gak tuk bilik sy.. bulat2.. yang maen tampal2 tu, kalerful.. hehe.. comel sangat!

    BalasPadam
  6. Bulat2 comel gituh....best neh gotong royong...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Emmm tkde gotong royong sgt... Sian budak2...

      Padam
  7. molek2
    dapat idea aku nak cat dinding
    hehe

    BalasPadam
  8. suka corah polka dot.tak serabut..

    BalasPadam
  9. eh pandai nya. orang otak kreatif memang lah, fie jealous betul

    BalasPadam
  10. ahhhh rajinnyeeee buat bulat bulattt !
    buatlahh bentuk lain pulakk . hihi

    BalasPadam
  11. office ape ni? bestnya bole deco-deco.. tak mcm my office ketegangan sentiase huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. ofis kerja la adik...

      saje nak ubah-ubah angin....

      Padam
  12. bulat kecik bulat besar ,
    bulat lah besar..

    wahh..ketif ye diknon.. :)

    BalasPadam
  13. hi, adik amer tu single lg ke? #kenyit kenyit mata

    hahaha

    BalasPadam
  14. teringin nk ad pjabat sendiri jugak... huhuh

    BalasPadam
  15. nice..selamat smbg belajar ye adk amir..:)

    BalasPadam
  16. wahh Na pun Nak buat pattern bebulat camtu kat bilik Na..

    *jgn marah curik idea sattt ;)

    BalasPadam
  17. cute la bulat-bulat tu. lagipun,kombinasi warna tu cantik. ;)

    BalasPadam
  18. Bila dah resigned mesti bulat-bulat ini akan jadi kenangan. Khidmat akhir yg mungkin akan lama berada di situ.

    BalasPadam
    Balasan
    1. jangan la sebut pasal berhenti... sedey tu...

      Padam

Jom komen ramai-ramai...



Si Tulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.