Rajin Menyinggah

Kenal dari Facebook

Rabu, Januari 16

wordless wednesday : lulur pengantin mutiara

hello semua, selamat pagi....

Pandangan Atas


Pandangan Sisi
impian aku setelah pakai benda-benda mengarut pada badan aku ada tiga perkara je :

1. Putih
2. Putih
3. Putih

sekian terima kasih. hahahaha. adey-chiau.


p.s : hari pertama bersua muka dengan Encik L jatuh hari ini.



22 ulasan:

  1. hehehe....ko kan snow white...

    BalasPadam
    Balasan
    1. haish...

      ko jgn sebut gelaran aku boleh??

      hahahaha

      Padam
  2. me suka guna puteri binari punya lulur.. bau sedap..boleh tahan la..hehe..kadang2 nafsu nk makan llur tu tinggi mencanak sbb bau..hoohoh

    BalasPadam
    Balasan
    1. aku pernah pakai Puteri Binari but this much better...

      tekstur lagi halus dan bau lebih wangi :)

      Padam
  3. kalau jd putihnya, sila bgth lg ea..hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ni belum tentu lagi yui... Sebab nk pakai 2 hari sekali tak terlayan...

      Padam
  4. ya....mari kita sama2 putih...hehehehe

    BalasPadam
  5. assalamualaikum ...bagusnya kalau boleh jadi putih kan...:)

    BalasPadam
  6. Tak semua yg putih itu cantik dan tak semesti yg hitam tu tak cantik kan..kan... kalau boleh putih kenalah inform:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhuhu.

      Encik L mcm suka perempuam putih je...

      Padam
  7. suka puteri binari nyer lulur gk...wangi!

    BalasPadam
  8. Err aku dulu rajen jugak berlulur2 bagai ni. Tp pakai pun tak konsisten. Dan, kesannya tak nampak pun. So aku memang malas r skang. Hahaha!

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhuhu.

      kire dr dulu ko memang malas. sekian.

      same je macam aku.

      Padam
  9. Semoga berjaya untuk putih..putih..putih.. hihi.semua reason nya sama je ye?

    BalasPadam
  10. ooo yang ini la yang orang kata boleh jadi putih tu
    tak pernah pulak aku ambil tahu sebelum ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. iye ler pak tehr.... dah sental kulit pakai pasir sampai nak tercabut... hihi.

      Padam

Jom komen ramai-ramai...



Si Tulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.