Rajin Menyinggah

Kenal dari Facebook

Jumaat, Januari 25

takde beza bagi aku. same je

hello semua, salam jumaat...

malasnya. mari kongsi apa 'saying image' yang menarik hati dalam fanpage Engineering Inside. aku dah lama gila tak aktif facebook. bukak pun dua minggu sekali. hahahaha.



Beza antara Bos dan Pemimpin


sangat cliche lah benda-benda ni. takpe. jom baca sama-sama. malas aku nak terjemahkan. salam jumaat semua. adey-chiau.



29 ulasan:

  1. Aku belum berkesempatan jumpa lagi boss yang act as leader. Biasanya boss adalah boss! So far laa. So annoying. Hahaha!

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah. bos skrg adalah bos..

      Padam
    2. Bagi aku pulak liya. Memang bos akan dtg sbg bos. Tp bos yang berpengalaman adalah leader.

      Ape beza bos dan leader ialah cara mereka diplomasi keadaan sekeliling

      Padam
  2. Balasan
    1. okeyla yui...

      dapatkan bimbingan dari mereka sebaik mungkin...

      Padam
  3. janganlah malas .. tolonglah terjemahkan.. hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha. Hari ni sibuk kot. Jadi terpaksa la jadi malas. Hehehe

      Padam
  4. mana boleh malas... bila la melayu nak ubah sikap tu..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha.

      adalah senggat2 malas. kalau malas nak terjemah utk blog je pun.

      bukan paperwork ke drawing.

      blog kan sampingan je...

      Padam
  5. as salam... cik azue datang vertandang...by the way..dtg ni nak menjemput tuan umah join my GA..meh la..semoga ukhwah berpanjangan..
    http://kuazue.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html?m=1

    BalasPadam
  6. ini cakap cakap kursus motivasi je niiii....

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe...

      bagus GB. ko bukan seorang yang mudah terpengaruh...

      Padam
  7. apa beza antara 'org bawahan' dengan 'kuli' ? huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ohooo? Satu perkara lagi yg kena difikirkan....

      MM ni mst dh thp bos bos kan?

      Padam
  8. Ntah.yg tau bos kat spnb pening.hadei

    BalasPadam
    Balasan
    1. semua bos ade pening masing-masing kot... hahaha.

      bos aku punye pening lagi klaka sebenarnye...

      Padam
  9. errr.. aku x keja lagi.. -__- so.. xberkesempatan nk tgk tu BOs ke leader.. heee

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhuhu.

      nanti dah keje emma perhatikan ye...

      Padam
  10. Perbandingan yg memang betul tu... kakak tetiba terasa pada diri dan tempat kerja kakak juga:)

    BalasPadam
  11. nampak sangat, kan
    siapa jadi bos
    payah nak ceria
    hehe

    BalasPadam
  12. emm tak penah jadi boss,jadi kuli pun tak dekat dengan boss..jadi mmg kerja dengan selamat sbb tak jmp boss in direct..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. wah. bestla macam tu akak kutu...

      hari-hari jumpa bos pening kepala... haha

      Padam

Jom komen ramai-ramai...



Si Tulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.