Pengikut (Blogspot)

Selasa, 22 Januari 2013

pecah tanah

hello semua, selamat pagi...

disebabkan tiada sebarang projek masuk sekarang, Ncik Bos Botak bercadang dan telah melaksanakan majlis pecah tanah pagi tadi. aku adalah lambat.


sekali hayun, semua roboh
okey. selamat berprojek baru kepada diri sendiri. beberapa senarai pendek seperti membuat pengesahan dengan juruukur tanah pada petang ni.

bacaan yassin, doa selamat dan tahlil pun dah selamat dijalankan di atas tapak bina. apa-apa yang berlaku lepas ni serahkan pada Allah SWT yang Maha Menentukan. 

cuak-cuak-cuak. bila ada tanggungjawab rekabentuk yang tergantung kat sini. semua tak siap lagi. hahahahaha. tapi aku akan cuba buat 'magic'. hahahaha





p.s : doakan yang terbaik untuk komuniti dan penduduk sini ye



17 ulasan:

  1. Balasan
    1. hahahaha.

      bos aku nak buat sewa 4 tingkat...

      glemer u name u penuh...

      Padam
    2. ko kenal x ak sape? *padehal dah trang tang tang tu name ak, kalau ko xkenal ak siku kepala ko, hahaha...

      Padam
    3. kenal la...

      ade kawan baik aku panggil ko mama kan???

      mek, ko dah ade blog ke?

      Padam
    4. xde. malas nak berblog. xreti berkata-kata santai. yg merak kayangan tu pon da lupe password. gahaha.

      Padam
    5. aah merak kayangan....

      lame dah tak muncul-muncul...

      kalo aku google agak-agak ade lagi tak?

      Padam
  2. projek ape nie..pape pon goodluck !

    BalasPadam
  3. Aku sokong kau buat magic! Buat betul2 awal2 pun nanti ada perubahan lagi -_-

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha, naseb baek ko memahami hati golongan seperti aku liya.

      skang surveyor buat perangai... nk ubah kedudukan sana dan sini. aieh...

      Padam
  4. Ok, Ros doakan moga semuanya berjalan lancar k.. Silalah buat magic :) hihi

    BalasPadam
  5. wak nampak iklan ahlong nk bagi hutang jeer ..,eHHHe

    BalasPadam
    Balasan
    1. ni gambar dari sisi wak. nanti tengok gambar dari atas pulak ye...

      Padam
  6. Engineer biasalah bila-bila boleh buat magic..

    BalasPadam
    Balasan
    1. terpaksa la buat magic. kalau tak kerja tak jalan kan kak zakie kan...

      Padam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.