Pengikut (Blogspot)

Rabu, 5 Disember 2012

wordless wednesday (10) : berlawan untuk apa?

hello semua, selamat malam....



Orang Yang Lebih Sayang Kamu akan berlawan dengan kamu setiap hari tanpa sebab

TAPI

Bila-bila kamu sedih, orang itu akan berlawan dengan dunia untuk mengakhirkan kesedihan kamu

ini adalah kata-kata yang boleh menyejukkan hati lepas bergaduh dengan Encik L tadi. aduh. beliau ingat beliau sorang duduk site. aku pun pegi site jugak la kawan.

kejap lagi okey la kot. nak mandi. dah maghrib. syaitan banyak. assallammualaikum.

p.s : tapi bagi aku, bila kau menangkan orang lain. bermakna kau dah tak percayakan aku. be careful.

11 ulasan:

  1. mas, mm L ni officemate ke kekasihmu..? akak takdpt nak kaitkan dgn quote kat ats tula..hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kekasih... Seterusnya bekerja bersama-sama. Hehe

      Padam
  2. Wordless yang banyak words .. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pak ngah. Kalo gambar tu kategori wordless gak kan? Huehue

      Padam
  3. nice quote tapi cam dah tak jadi wordless wednesday je.hehe

    BalasPadam
  4. wak pon kureng pahamjugakk.. uuuHUu

    BalasPadam
  5. Tak mahu gaduh-gaduhlah... banyakkan sabar. Encik L kan jenis tak pandai pujuk (kakak dah tahu dah hihi...)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ha kan... Malas nk merajuk pun dah. Rasa buang masa... Heeeee

      Padam
  6. tetapi bila bergaduh, masing-masing kekal dengan hati sendiri.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhuhu. Ambil masa utk bljr cara masing2.

      Padam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.