Pengikut (Blogspot)

Selasa, 4 Disember 2012

segmen i tanya u jawab by NZ

hello semua, selamat petang...

sebabkan bosan petang ni. aku saja join segmen macam kat bawah ni untuk kegembiraan peribadi aku. kihkihkih. siapa yang bosan macam aku je yang boleh join. tekan pautan macam bawah gambar tu. 


nadrahzulkifly


  1. Your nickname: kalau ikut tahun 2012, kawan-kawan, bos semua panggil aku Mas. oouh termasuk Ncik Hanson dari Mapei. eeh??
  2. Do you wish you had another name? If yes, what is it? tak perlu lah, mas pun dah kire okey kan.
  3. Your girl best friend: Cik Hawa, budak hostel Teamcoat, Nakama.
  4. Your guy best friend: Ncik Caah, Ncik Indra dan semua Ncik di Teamcoat
  5. Your favourite food: tomyam yang pedas
  6. Your favourite drink: nescefe 3 in 1 setiap pagi satu cawan....
  7. The one thing you always bring everywhere you go: handbag yang ada macam khazanah dalam tu. kire macam laci bergerak la.
  8. Your current favourite song: Cerita Dia, Drama Band
  9. Your favourite singer: Ella, Manusia Puteh a.k.a Adi Sixthsense, Arel Peter Pan.
  10. Your birthday: 15 Mac 1987
  11. The last person you texted or texted you: Encik L
  12. What does the text say? "Mintak tolong check kalau boleh sekarang" (hal Surau Kajang)
  13. Someone you wish to see right now: Cik Waniey; nak tengok keadaan beliau yang baru kehilangan nenek
  14. Someone you want to apologize to: Puan Mak, Ncik Ayah dan adik-beradik sebab melewatkan penyiapan Rumah Kasih Sayang
  15. Someone you miss: Cik Fariza, lama tak jumpa kot. harap-harap dapat jumpa waktu terdekat ni.
  16. What time did you wake up this morning? 0900 pagi selepas tidur jam 0300 pagi semalam.
  17. How great your life is in 2012 so far? banyak dugaan untuk menyiapkan Rumah Kasih Sayang
  18. Do you have a pet? If yes what is it and what is the weirdest thing it has ever done? Belang, kucing aku yang tadi baru datang gila nak buat gimnastik berlari kat dapur. hikhik
  19. Where would you have your honeymoon? bandar-bandar lama macam Rom atau Venice
  20. Do you regret anything from your past? ada, tapi malas nak cerita la.
  21. If you could have one superpower, what would it be? kuasa untuk menyalurkan semangat positif untuk semua orang
  22. What is your status? (Single/Taken/Married/Divorced?What?): taken by Encik L. semoga jodoh kami panjang
  23. Are you in love? If yes, have you told the person how you feel? pasti sedang. Encik L pasti tahu. dah aku cakap I Love You setiap pagi. kan?
  24. The thing you hate the most: bangun pagi. sesakit belakang ni
  25. The type of people you hate the most: entah. banyak jenis yang aku tak suka. tapi aku pun tak sempurna. 
  26. The last gift a person gave you: Cik Hawa bagi coklat-mint semalam. yeayyy~!
  27. What is your favourite color? hijau aqua, oren pastel, merah epal.
  28. Would you take your ex back? takde ex. Encik L yang pertama dan berdoa beliau adalah sepanjang hayat.
  29. Something you can't live without: internet dan telefon. aku akan mati kutu.
  30. Do you like this segment? boleh la untuk hilangkan bosan
makan bulan gak aku tak join segmen. hari ni hari bosan kan.... adey-chiau. 


9 ulasan:

  1. byk gak soalan tu..hihi.ok la kalau bosan..jwb2.

    BalasPadam
  2. wah! bnyknyer soklan yg kena jwb..at least tau la skit2 pasal mas ni :)

    BalasPadam
  3. Wah rajinnya jawab dan tanpa selindung pulak tu beri jawapan. ai like .... hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Blog kan cara hidup. Org bebas berfikir apa saja.

      Padam
  4. jawapan yang terbaik
    dan sememangnya boleh hilangkan bosan

    BalasPadam
  5. bosan bosan bole join segmenn.kira sape yg baca nie mungkin dah tahu abaout 70% pasal cik tuan blog ye kan.heehe

    BalasPadam
  6. rajin menjawab soalan2 tu..hehe..psst..kita pun suka ella jugak..dan tak lama lagi insyaallah..kita nak melawat kota cinta..venice. insyaallah..

    BalasPadam
  7. byknya soalan...tapi bagus jugak...boleh kenal tuan punya blog lebih rapat lagi... :)

    BalasPadam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.