Pengikut (Blogspot)

Sabtu, 15 Disember 2012

sabtu santai : kerja kuat-kuat

Hellooo semua, selamat pagi...

Sabtu takde meeting. Hekhek. Semalam meeting. Bawak ke depan. Aku kan masa tu berlari ke KPM. hari ni ada kenduri kahwin kawan kat Bandar Manjalara. Tak tau nak pegi ke tak.

Hari cadang nak bekerja kuat-kuat. Ahaalamak. Hahaha. Sebab Encik L pun sedang kerja kuat-kuat kat Kajang. Awek die kena la amek contoh kan.

Ni aku belum mandi lagi. Jadi aku akan turun bawah dulu. Masuk pejabat dan print finding report untuk Cik Shida. Nak ke PMU Sentul Raya katanya sebab inspection.

Aku dah 3 hari, pegi pejabat dulu baru mandi. Hikhikhik. Wangi sangaaaaat. Adey-chiau.

p.s : keluargaku, semoga kamu semua baik2 saja.

Published with Blogger-droid v2.0.8

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.