Rajin Menyinggah

Kenal dari Facebook

Sabtu, Disember 15

sabtu santai : kerja kuat-kuat

Hellooo semua, selamat pagi...

Sabtu takde meeting. Hekhek. Semalam meeting. Bawak ke depan. Aku kan masa tu berlari ke KPM. hari ni ada kenduri kahwin kawan kat Bandar Manjalara. Tak tau nak pegi ke tak.

Hari cadang nak bekerja kuat-kuat. Ahaalamak. Hahaha. Sebab Encik L pun sedang kerja kuat-kuat kat Kajang. Awek die kena la amek contoh kan.

Ni aku belum mandi lagi. Jadi aku akan turun bawah dulu. Masuk pejabat dan print finding report untuk Cik Shida. Nak ke PMU Sentul Raya katanya sebab inspection.

Aku dah 3 hari, pegi pejabat dulu baru mandi. Hikhikhik. Wangi sangaaaaat. Adey-chiau.

p.s : keluargaku, semoga kamu semua baik2 saja.

Published with Blogger-droid v2.0.8

12 ulasan:

  1. Kalau encik L tahu makwe dia pergi ofis dulu baru mandi mesti kena bebel nie... jgn buat lagi tau.

    BalasPadam
  2. aik? opis bawah rumah je ke? boleh turun dulu pastu naik gi mandi..? tak penat 2-3 kali ulangalik gi kerja balik rumah tuk mandi..? hehe

    BalasPadam
  3. x mandi terus gi keje...encik LLLL....heee

    BalasPadam
  4. bestnya opis dekat rumah!!!!!!!

    BalasPadam
  5. senang lah opis dekat ngan rumah.. punch card pastu balik pun boleh.. hehehe.. gurau je sis,..

    BalasPadam
  6. Dah pecah rahsia, tak mandi.. hihuhihi

    BalasPadam
  7. kerja tidak mengira hari... yg penting siap dan memuaskan hati boss atau client...

    BalasPadam
  8. bandar manjalara tu kat mana eh? :)

    BalasPadam
  9. Laaa, yang keluarga aje ke wish baik2. yang bukan keluarga macam kami ni takde wish moga baik2 pun ) :

    BalasPadam
  10. alamak
    malam ni dah mandi ke?

    BalasPadam

Jom komen ramai-ramai...



Si Tulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.