Pengikut (Blogspot)

Sabtu, 29 Disember 2012

sabtu cuti : kakak-kakak gubah hantaran

Hello semua, selamat petang...

Hari ni cuti. Keluarga amat membantu untuk menyediakan gubahan hantaran. Siape pun lagi nak menolong kan...

Terima kasih kepada Puan Kak Ngah dan Puan Along sebab menyumbang usaha, idea dan tenaga dalam menyiapkan gubahan ni.

Okey. Takde nak update banyak pun. Adey-chiau.

Published with Blogger-droid v2.0.8

16 ulasan:

  1. Wah dah hampir siap tuh.Semoga mudah urusan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks KJ. Harap urusan awak pun dipermudahkan...

      Padam
  2. Buat hantaran sendiri lebih rasa kepuasan itu!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cik Ross, saya tak reti. Kakak yang gubahkan...

      Padam
  3. Betulla. Time macam ni, adik-beradikla yang paling membantu.
    Selamat ya...

    BalasPadam
  4. ni semua kerja orang perempuan ni
    kalau suruh aku la
    letak dalam kotak je
    siap
    hehe

    moga selamat semuanya nanti

    BalasPadam
  5. Wah.. bestnya, hheee sis moga dipermudah segala urusan:)

    BalasPadam
  6. tangan saya tak berseni... memang fail bila mengubah

    BalasPadam
  7. ammboii rajinnyerr tuu buat gubahann.. ehHHHee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wak G... Bukan rajen tp ini yang mampu... Huehue

      Padam
  8. baguslah ada jugak kakak2 yg bertangan seni..bila tu nak langsungnya?hehe

    BalasPadam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.