Rajin Menyinggah

Kenal dari Facebook

Rabu, Disember 26

rabu : kelu dengan tindakan I

Tak sangka aku penuhkan meja aku dengan ni

Hello semua, selamat petang...

Hari ni hari sawan nak gubah hantaran. Memang ramai yang cakap. Beli je, sewa je. Buat yang basic. Tapi untuk aku yang nak tunang ni pasti nak yang grand ye tak? Standard la tu.

Disebabkan aku dah ada idea macam mana nak buat sendiri. Aku tak kesah buruk. Janji Encik L terima hasil tangan aku sendiri kan.

Ni dari Selayang aku berkobar nak balik Bangi. Nak tunjuk idea kat Puan Kak Ngah. Nak borong bunga lagi. Please... Aku ngah sawan ni.

Jangan Encik Bos Botak panggil aku. Aku mintak diberi peluang. Ok. Mari pulang. Assalammualaikum.


p.s : bila engineer menggubah, satu benda je aku fikir. Ia adalah lebih senang bercerita atas kertas berbanding buat realiti. Jadi sila hormat tukang atau craftman yang kat site tu okey. Teruja. Papai...


Published with Blogger-droid v2.0.8

13 ulasan:

  1. tertarik pada ayat yg kat bawah tu..memang betul pun, atas drawing semua nampak cantik jer..elok jer..kemas jer..tapi bila buat on site, kesian pulak tengok tukang kayu buat kerja..

    p/s: selamat pentunang baru..heheh

    BalasPadam
  2. Esok, jumpa saya.
    ada kerja nak kasi.

    BalasPadam
  3. nampak je senang tapi bila buat sendiri memang payah kan.rajinnya nak buat sendiri.bagus2.

    BalasPadam
  4. Selamat berjaya menguji kreativiti. Hihihi. Kite dulu pun buat semua sendiri... hasilnya lebih puas...

    BalasPadam
  5. ko buat je
    dan jangan minta pendapat encik L tu
    haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang mintak pendapat dia buang masa je...

      Padam
  6. hehehe.. aku pn ble je bab gubah2 hantaran ni..
    smpi org pn pelik msa skolah apsal blaja civil nape x blaja seni...
    damn! ska ati aku la

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mana2 pun okey kalau tangan dah seni kan...

      Padam

Jom komen ramai-ramai...



Si Tulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.