Rajin Menyinggah

Kenal dari Facebook

Khamis, Disember 27

khamis ada bing bang

Hello semua, selamat pagi...

Tak sempat blogwalking. Line internet problem. Jadi menaip dalam android je.

Bateri telefon kalau cas kat komputer atau kereta bukan tahan lama pun. Kan. Asyik cas je dua tiga hari ni. Bosan.

Aku telah membeli bing bang. Senang. Letak dalam beg. Cas kat handphone sambil guna internet. Di mana-mana sahaja. Kan rasa syurga.

Tapi bila fikir-fikir balik. Pintar orang yang mencipta telefon pintar. Banyak betul aksesori untuk melengkap dan menambah fungsinya.

Ok. Tu je. Bing bang harga seratus oouh. Terasa kopaknya. Assalammualaikum.

p.s : cuak dah

Published with Blogger-droid v2.0.8

23 ulasan:

  1. dekat bigsale.com.my tu byk mcmni..murah2..hihi.. bateri ni pun sehari sampai 2 kali kena cas sbb buka akses data network.. tapi masih malas nak beli cap bank tu.. kekeke..

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya beli sebab terasa penting. masa berjalan lah orang akan call untuk benda-benda penting kan.

      Padam
  2. erkkk mmg kopak... tapi xpe.. benda penting kan..kan..

    BalasPadam
  3. bnda berguna takpe kan..hihi..

    p/s: ramai guna ok..tp lau muka yui,bhgian hidung dan bulu roma adalah tercbut..kih2.. kalau nak yui belik, kabor je ea.. tp selagi stok ad =__=

    BalasPadam
  4. Ape kebenda bing bang ni.. sama mcam ding dang ke? haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Charger phone...

      Kalo murah mcm ding dang dah 20 aku beli.... Hihi

      Padam
    2. ohoo..charger..ingatkan apa la tadi..

      Padam
    3. Charger phone yg boleh bawak berjalan2....

      Padam
  5. Oklah tu at least adalah advance sikit. Macam kakak nie tak ada pun lagi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kak zakie kalo perlu je beli... Kalo tk perlu membazir kan....

      Padam
  6. oh multi purpose?
    charger n wifi?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Takla.... Maksudnya dah tak perlu lagi jimat bateri kalau keluar....

      Padam
  7. molek sangat ni
    aku dah juga beli untuk masa jalan2
    tapi yang kecil je

    BalasPadam
  8. caj dlm kereta nnt bateri kereta Pulak cepat kong

    BalasPadam
  9. erkk..bing bang tu menatang hape? hehehe

    BalasPadam
  10. 100 hinggit pun berbaloi-baloi kalau boleh banyak yang boleh mengenangkan kita

    BalasPadam
  11. baca entry ni berkali-kali sebab ingat big bang kpop tu..
    hahahhaha

    BalasPadam

Jom komen ramai-ramai...



Si Tulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.