Pengikut (Blogspot)

Jumaat, 21 Disember 2012

jumaat gambar-gambar

hello semua, selamat pagi...

sekejap je dah rasa satu minggu. ke sana sini jugak bergerak. kejap lagi nak ke KPM. hantar payment. hari jumaat memang ni je la kerja aku. 

mari kita tengok gambar-gambar dari fanpage Engineering Inside. yang boleh layan antara sinis dan lawak. mungkin ada sikit berkenaan dengan hidup sendiri. beri semangat dan motivasi di hari jumaat ni kan.



sepatutnya menjadi orang yang tak peduli cakap-cakap orang lain melainkan benda itu adalah berdosa atau melanggar syarak. jadi, jika orang bercakap buruk pasal kita elok lah kite amalkan prinsip macam kucing yang baca surat khabar tu je.


ini aku rasa ada benarnya. walaupun Albert mengaku sebagai Yahudi. ini adalah betul. jika ada ilmu sebenarnya secara tidak langsung ego akan rendah. mungkin sebab pengalaman susah payah mendapatkan ilmu tu yang membuatkan kita lebih sifat rendah diri.


chop yang paling aku nanti-nantikan dalam industri. antara lukisan aku or lukisan orang yang sampah. terus je chop pakai ni. Ncik Bos Botak pun tak payah cakap perkataan ni lagi. just chop je. hihi.


yang ni mesej utamakan alam sekitar. jadi jagalah persekitaran sebaik mungkin. memang akan rugi jangka panjang jika bumi kotor dan tercemar.



lawak yang paling sesuai dengan aku dalam minggu ni. bukan engineer je tak tido, QS, technical assistant, site supervisor, sales person semua bergabung menyiapkan tender. meditasi sampai 0400 pagi. hahaha!

okey. sampai sini. nak g KPM ni. assallammualaikum.


p.s : risau.


10 ulasan:

  1. Balasan
    1. Aku kerja engineer. Tp duduk kat perunding. Bos aku gile. Kdg2 aku kena campak kerja ngan kontraktor die jugak.

      Padam
  2. banyak isi neh...awak nak g KPM?leh le singgah umah...minum kopi...kekekeke

    BalasPadam
  3. Hahha, yang Bullshit tu.
    kalo kena.
    memang meresap kedalam jiwa la.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe.

      kalo kena pakai mulut. ko bayangkan sentap sampai nak benti keje.

      Padam
  4. Banyak pesanan ye di hari jumaat ni :-)

    BalasPadam
  5. usah risau
    buat perkara baik, allah akan bantu kita

    BalasPadam
  6. cekgu pun tak berape nak tido, duk key in data pagi bute. haha.

    BalasPadam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.