Pengikut (Blogspot)

Jumaat, 30 November 2012

gajah menjadi dua dimensi

hello semua, selamat malam...

malasnya nak siapkan kerja. semua General Notes aku tengah siapkan. tak tahu la ada yang tertinggal ke tidak. kalau dalam fan page facebook, aku suke usha Engineering Inside. ada banyak pasal engineer yang lawak-lawak ada dalam page tu la. sape berminat cuba la taip di ruangan 'search'

gambar ni memang lawak la. kalaulah gajah boleh di lukis dengan pandangan arkitek dan jurutera. macam gambar kat bawah tu la jadinye. sangat cooooomeeeeelllllllll............



okey. mari berehat-rehat. assallammualaikum.

p.s : hari lapar sedunia. nak masak ape ye??


4 ulasan:

  1. hello Rapunzeel,

    terima kasih diatas kunjungan awak. ada minat melukis tapi tak sampai jadi arkitek..

    BalasPadam
  2. haha..gajah lukisan tu memang nampak kreatif la..

    `

    BalasPadam
  3. mmg terbaiklah.. semua dimensi yea

    BalasPadam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.