Pengikut (Blogspot)

Khamis, 11 Oktober 2012

spontaneous thrusday # cakap lebih

helooooo semua, selamat pagi...


hei, kepada sesiapa yang suka cakap banyak tapi buat kurang dan suka berjanji sakan macam Ncik Bos Botak at last macam hampeh. mari kita bidas dengan kata-kata atas ni.

mood kerja macam tahi sebab makan roti bakar sama nescefe boleh pulak sembang berjam-jam. aku ingin memberontak. adey-chiau.

8 ulasan:

  1. Sokong seratus peratus! Tak kira la sape pun.....tak suka org yg mudah berjanji.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yelah. Termasuk pakwe yg selalu dtg lmbt. Kihkih

      Padam
  2. hahaha...i got comments like,

    "i got bosses to entertain."

    so, kpi termasuk la makan roti bakar minum nescaffe...discussion kedai mamak berejam:P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul. Bincang kedai mamak mendatangkan idea yg memberangsangkan...

      Padam
  3. Agak-agak ada drawing lama yg tak pakai saiz AO tu belakang dia tuliskan ini tampal kat dinding office agak-agak Boss RC nampak macam mana? Heee... bukan akak ajar tau sesaja gurau ni:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kihkih. Masalahnye opis kite ngan opis bos bilik lain2

      Padam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.