Rajin Menyinggah

Kenal dari Facebook

Isnin, Oktober 8

sindrom bangun awal

Hellooo semua,

Selamat pagi. Aku dah siap mandi tau. Berpeluh lagi ni sebab berlari untuk print 'method of statement'.

Aku tak pernah pun bangun awal kalau takda benda penting yang perlu hadir pada sesuatu pagi. Ahli keluarga aku dah cukup arif benda ni. Kalau nak melawak dengan Encik L isu ni selalu dibangkitkan.

Bangkit eh? Ncik Bos Botak selalu istilah bangun sebagai 'Pukul berapa kau BANGKIT?' macam duduk zaman 80an je bila kena ayat tu. Kehkeh.

Disebabkan Encik L tahu perangai aku yang ni, beliau cuba berdisiplin seperti askar. Memasukkan jadual waktu bangun aku dalam rancangan masa depan kami. Langkah awalan untuk menjadi isteri solehah. Puih ~!

Nak tido la. Jalan jammed, nasib baik bukan aku bawak kereta.

p.s : lama lagi mau sampai da...

Published with Blogger-droid v2.0.8

18 ulasan:

  1. maksud ko awal tu pukul bape ha?..
    jgn lambat sampai tinggal subuh dah la..hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Awal dr yg biasa. Sbb aku duduk ats office waktu kerja adlh waktu terhegeh2 nk mndi. Hehe

      Padam
  2. amboi...suka bangun lewat nie..... kena ubah tue...

    BalasPadam
  3. hehehee....ooo selalu bangun lambat eh

    BalasPadam
  4. Bestnya dlm perjalanan nak pergi kerja pun boleh lelap mata ye:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pegi meeting Kakzakie. Kalo kerja bangunan bawah rumah je

      Padam
  5. ermm bagusla kan nk jadi isteri solehah

    BalasPadam
  6. selamat menjalani hari yang indah ye!
    will definitely pray for the best for u.
    tido..sila tido dulu.
    bangun nanti segar2 settlekan semuanya :)

    BalasPadam
  7. ish... kne balaja bangun awal selalu, pas subuh, jgn sambung tido dah.

    BalasPadam
  8. Blaja bangun awal? Pukul 9 pagi tue kira awal tak? huhu

    BalasPadam
  9. bagus bangun pagi
    hati tenang dan badan juga sihat
    senyum pun boleh jadi bertambah manis
    hehe

    BalasPadam

Jom komen ramai-ramai...



Si Tulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.