Pengikut (Blogspot)

Isnin, 8 Oktober 2012

sindrom bangun awal

Hellooo semua,

Selamat pagi. Aku dah siap mandi tau. Berpeluh lagi ni sebab berlari untuk print 'method of statement'.

Aku tak pernah pun bangun awal kalau takda benda penting yang perlu hadir pada sesuatu pagi. Ahli keluarga aku dah cukup arif benda ni. Kalau nak melawak dengan Encik L isu ni selalu dibangkitkan.

Bangkit eh? Ncik Bos Botak selalu istilah bangun sebagai 'Pukul berapa kau BANGKIT?' macam duduk zaman 80an je bila kena ayat tu. Kehkeh.

Disebabkan Encik L tahu perangai aku yang ni, beliau cuba berdisiplin seperti askar. Memasukkan jadual waktu bangun aku dalam rancangan masa depan kami. Langkah awalan untuk menjadi isteri solehah. Puih ~!

Nak tido la. Jalan jammed, nasib baik bukan aku bawak kereta.

p.s : lama lagi mau sampai da...

Published with Blogger-droid v2.0.8

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.