Rajin Menyinggah

Kenal dari Facebook

Sabtu, Oktober 6

sabtu meeting 3

Hellloooo semua, selamat pagi sabtu...

Malasnye la. Meeting ada la kot tapi aku belum mandi. Hahaha!

Aku nak buat laundry yang banyak dan cuba menyiapkan rekabentuk astaka tu ye. Entahla. Next week ada 2 design nak hantar. Design struktur astaka untuk SMS Miri dan design IBS Rumah Mesra Rakyat.

Aku ada prob sikit nak nego dengan Arkitek Speacky tu. Mgkin beliau dan ada Ar dan super pengalaman telah condam banyak drawing aku dengan gelak perli die tu. Shit!

Tapi bila fikir balik, mgkin idea beliau boleh pakai kan... Takkan idea aku yg baru setahun jagung ni pulak kan?

Ok. Jap lg ada meeting. Mari basuh kain dulu. Adey-chiau.

p.s : merindui Encik L walau hehari jumpa. Apakah??

Published with Blogger-droid v2.0.8

8 ulasan:

  1. kadang2 idea yg setahun jagung tu lagi fresh dan diperlukan oleh otak2 penat macam kami nieh. go ahead...spread ur creativity, wahai adik:)

    BalasPadam
  2. kami tak mendobi hari ni
    hujan

    BalasPadam
    Balasan
    1. untung la... dapat lebihkan waktu berhibur :)

      Padam

Jom komen ramai-ramai...



Si Tulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.