Rajin Menyinggah

Kenal dari Facebook

Isnin, Oktober 22

blues : minit akhir

helloo semua, selamat pagi...

office masih belum kemas sepenuhnya. bila dah jadi cantik nanti barulah ada hati nak upload gambar dalam Instagram kan? sekarang ni internet takde lagi kat bilik baru ni. jadi pakai WiFi saje lah.

sebab hari ni blues. tapi datang semangat dari langit. setelah mandi, on pc lalu terus direct buat kerja kau. kejap lagi akan ke SK Batu Muda. kontraktor minta sahkan kekuda bumbung yang diorang nak pasang. pasang dekat tapak saje sebab nak jimat... ok, aku takdak hal. as long as ko pasang betul. aku lagi suka custom made compare ready kat kilang sebenarnye. 

semalam. ye ke semalam? lebih kurang 0100 pagi aku masih layan facebook. jadi aku jumpa 'saying image' yang macam ni. sesuai untuk aku print-out bersama slide show sebentar nanti. hahaha 

Tiada Yang Membuat Seorang Jurutera Lebih Produktif, melainkan 'Last Minit"
kehkeh. sangat sentap, sentap, sentap. manalah secawan black coffe untuk mewarnai hari? sungguh tak sempat. adey-chiau. 

p.s : canggung jugak Ncik Caah tidak mewarnai hari ni :(


15 ulasan:

  1. hehehe..bila last minut memang semua jadi.. buat kita buat keje dengan sungguh-sungguh..

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhuhu. entahla. mood pun tak menentu...

      Padam
  2. Saya pun suka buat kerja last minute. Haha.

    BalasPadam
  3. Kalau tak betul tak perlu sentap tapi macam betul tu yg terasa kot hahaha...

    BalasPadam
  4. Selalunya bila buat kerja last minit ni banyak idea yang datang mencurah-curahkan..

    BalasPadam
  5. walau pun aku tak suka kerja saat akhir
    tapi kebanyakan kerja siap di saat akhir juga
    tak boleh nak siap awal
    hehe

    BalasPadam
  6. tapi kalau dalam bab study, last minute adalah benda yg sgt menakutkan

    BalasPadam
  7. memang pn...
    aku sdri pn cm tu gk dlu..
    bla bos mntk design, last minute bru nk buat..
    hahaha

    BalasPadam
  8. rasanya semua orang suka buat last minute. baru ada rasa debar.

    BalasPadam

Jom komen ramai-ramai...



Si Tulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.