Pengikut (Blogspot)

Ahad, 2 September 2012

perjumpaan awalan demi memerdekakan hubungan

Assalammualaikum semua...

Selamat hari merdeka. Honestly aku takut nak sambut merdeka tahun ni. Aku takut nk g dataran merdeka. Dah ada ura-ura Bersih nak jalan. Makin lama makin bosan dengan isu tu.

Hari ni aku bawak Encik L betulkan tangki kat rumah. Encik L memang bertabah orangnya. Melayan segala kehendak dan bebelan aku. Adakah itu tandanya lelaki serius?

Hari ni yang bahagia ibarat keluarga dah menerima kehadiran Encik L. Bukan macam masa kenduri Puan Kak Ngah. Masing-masing boleh berborak dan bergelak-gelak.

Aku anggap hari ni adalah hari menuju ke final order. Tapi kita harus berdoa semoga jodoh aku dan dia dipanjangkan Allah SWT. Rakan-rakan blog tolong doakan aku... Okey?

p.s : gambar tgh masukkan durian dalam kete. Hikhik. Kawaaaaiiiii. Bluek!

Published with Blogger-droid v2.0.8

7 ulasan:

  1. sama la..dah bosan dengan isu2 gini...kalau kat fb sapa2 yang dok update benda2 gini sampai 4,5 status terus akak remove je...rimas..hahahah

    BalasPadam
  2. hehe, yup itu antara tanda2 laki itu sgt2 serius. hehe, moga akak dan pasangan bertemu jodoh ya. amin ;)

    BalasPadam
  3. wahh moga menjadi hendaknya. :D

    BalasPadam
  4. itu sesi pra-serius.

    bila cincin di jari halal.itu tandanya dia memang serius. :p

    gambate deh!

    BalasPadam
  5. wah2... mas dlm diam ko yer..
    jgn lpa jmput 1 kelas... ;)

    BalasPadam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.