Pengikut (Blogspot)

Rabu, 19 September 2012

pagi-pagi fikir cinta

Hello semua, selamat pagi...

Macam biasa ada meeting. Aku takde mood. Mandi pun belum. Rasa tak sedap hati aku bertingkat2. Kenape ni?

Dah lama kot. Aku tak rasa debar berhari-hari macam ni. Kali terakhir adalah 2 minggu before kenal Encik L.

Takkan nak predict macam-macam kan? Aku tak suka rasa tak sedap tu menguasai diri. Yang aku tau aku nak aim Rumah Kasih Sayang cepat siap. Tu aje.

Encik L kesian. Penat je. Dah berhari-hari tido dalam kereta. Tido dan mandi tak menentu. Aku terfikir nak arrange. Tapi aku bkn yg halal. Manela aku nak park die kan?

Idea bodoh tak kalo nak nikah dulu? Kena tuduh gatal ke ape? Bukan gatal tp kalo korang, tahu yang org yg korg sayang tido dengan nyamuk2 tp korang tido ats katil. Korang rasa???

Saje luahan pagi. Adey-chiau

Published with Blogger-droid v2.0.8

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.