Pengikut (Blogspot)

Rabu, 29 Ogos 2012

opick nyanyi lagu ketuhanan

heloo semua, selamat tengah hari....

selamat mengambil mood bekerja semua. aku maseh, maseh chenta pada cuti. padahal dari hari Rabu lepas aku dah mendambakan diri dekat kerja. entah, tahun ni mungkin tahun mengejar kekayaan.

hari ni perasaan yang ceria bertukar kelam bila Encik L carik pasal. selalunya kalau kerja dengan Pakcik Satu Juta mesti last-last aku yang kena maki. orang tu tak bagi lu duit bro, janganlah aku pulak jadi sasaran. tibe-tibe aku teringat cerita Cerekarama Raya baru ni yang Sharnaz berlakon tu. 

okey, bagi mengubat hati kuntum bunga yang lara why not kita mendengar lagu-lagu ketuhanan yang dinyanyikan secara damai, garau dan menusuk dari Opick yang berasal dari Indonesia. 


cubalah dengar lagu tajuk Rapuh dan Cahaya Hati memang menyentuh kalbu perempuan aku ok. adey-chiau. 

p.s : macam mane nak selesai masalah ni?

10 ulasan:

  1. sronok dengar lagu sebegini

    tenang jiwa

    BalasPadam
  2. cerekarama yg ade nora danish jgk tu kan.haha takot tengok laki dia memukul sng2 hati je..tp ending dia awesome lah!!haha suke tengok kene tembak.puas hati.hahahah
    cendol suke jgk lagu opick yg Rapuh tu

    BalasPadam
  3. suke ngan lagu2 opick ni..sedap je dengar kan..

    BalasPadam
  4. alamak... xsuka bila kita plak yg jadi sasaran org lain.. huhuhu

    BalasPadam
  5. Rapunzel Cikilolo, uniknya nama awak, thanks sebab lawat blog dan bagi komen sekali, saya follow sini.

    BalasPadam
  6. lama xmai sini...silamat ali laya! weee

    BalasPadam
  7. lu siul-siul tenang sudah :)

    BalasPadam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.