Pengikut (Blogspot)

Ahad, 26 Ogos 2012

kemaskini

hello semua, salam ahad....

selamat bersiaran semula dari Selayang. wah aku sangat merindui untuk menulis satu yang hebat dan legend. lalu tulisan boleh dikongsikan bersama. tapi malang, aku dah takde masa nak bersegmen segala bagai tu. anyway, daripada pemerhatian bodoh aku segmen decor paling mendapat tempat dalam apesal.com

aku pun taktau ape yang bestnya bila aku menulis decor. fashion pulak tempat nombor dua tapi aku akui yang aku memang tak berapa pandai dalam bab-bab fashion ni. keagamaan jugak kurang orang baca. maybe, aku belum cukup beragama lagi untuk share satu entri yang berkesan. at least, kita semua kena ada agama kan? perlu ada pegangan supaya tak tersasar landasan. chewah...

sebenarnya, tujuan aku bersegmen ialah untuk belajar hal-hal tersebut. mungkin aku hanya orang yang membaca dan berkongsi tanpa amali. namun, itu adalah langkah permulaan kan?

okey, aku mengarut ni. sebab aku sedang berehat-rehat dan merajuk. jadi aku membebel di blog. tak sabau nak menulis pasal segmen next week. stay~tuned!

p.s : perlu ke Batang Kali, Rumah Kasih Sayang ada progress

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.