Pengikut (Blogspot)

Jumaat, 3 Ogos 2012

ingin tambahan pendapatan bulanan

Hello semua... Selamat pagi jumaat.

Hari ni 15 Ramadhan. Jumaat barakah. Akan ada auto-published entri lepas ni. Ape salah aku nak menulis sambil rilek azan subuh ni kan?

Aku kena pegi office awal. Aku estimate 0630 pagi aku dah kena mula kerja-kerja printing dengan laju.

Semalam lepas balik berurut aku tak naik office pun. Aku naik rumah dan terus tidur. Actually dalam benak fikiran aku ni dah tepu.

Betullah. Kerja aku sangat banyak. Terkejar sana sini tapi aku punya gaji pun maintain je. Tak lalu kot...

Perlu ke aku move on tempat lain? Semua org tahu aku nak berkembang dalam company ni.

Tapi bile fikir-fikir balik ape yang aku dapatkan pun. Kenapa aku kena berbincang dengan org yang sama jawatan untuk naik gaji aku. Padahal aku lebih aggresif dari die. Siape die untuk evaluate aku kan?

Mungkin aku perlukan cuti yang panjang. Adey-chiau.

p.s : kalo aku sanggup bangun awal untuk kepentingan company takkan company nk berkira ngan aku kot.

Published with Blogger-droid v2.0.6

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.