Pengikut (Blogspot)

Isnin, 30 Julai 2012

mengembalikan tenaga mata

Hello semua, selamat hari isnin....

Blues beb sebab semalam tidur lambat. Encik L pun tidur lambat juga. Cik Shida pun blues dengan kena getah masak nasik goreng lembik. Tengok tajuk blog aku korang blues tak?

Lepas sahur di waktu imsak menunggu Subuh aku tepek barang kat atas pada bawah mata. Harapan biar mata aku cantik macam Faezah Elai. Kuikuikui.

Bila aku dah baca arahan dan tepek barang itu. Panas melampau dalam mata terembes keluar. Pergh! Nak terbakar mata aku.

Tak sampai 20 min aku dah bukak mata. Tak tahan beyh. Bila tengok plastik arahan ada pulak arahan yang aku buat dunno iaitu mengurut permukaan barang itu secara perlahan-lahan ke arah mata.

Bila prosedur itu diikuti kurang sikit rasa terbakar kat mata. Memang aku ada masalah eye bag yang teruk. Org ckp darah beku terkumpul kat situ. Bahaya kan sebenarnye?

Ok. Tengok drawing jap. Adey-chiau.

p.s : ingin bermata cantik bile Encik L pulang ke Semenanjung

Published with Blogger-droid v2.0.6

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.