Pengikut (Blogspot)

Jumaat, 6 Julai 2012

jumaat aku cinta aku rindu

Assalammualaikum semua...


Sangat sibuk. Apa kata aku senaraikan apa yg aku buat dalam minggu ni. Biar aku senang nak.claim or buat overtime nnt dengan Ncik Bos Botak kan?


Hari isnin aku kepoh ke smk stpk indah sbb tanah mendap tu. Bg penerangan kat klien aku pasal benda-benda tu semua.


Hari selasa. Ada meeting kat firm Arkitek Minyak Masak. Cerita hal tangki air yg perlu dialihkan.


Hari rabu aku pegi inspect besi kt batu muda. Ptg pulak g jmpa arkitek design rumah makcik sebelah.


Hari khamis. Kalut betul. Pegi selesai hal ehwal rumah Ncik Ayah kat batang kali. Nk g seminar Mapei kt KLCC pun tak jadi.


Hari jumaat pagi-pagi ada inspection kt sk batu muda. Ptg pulak kena witness kiub test kt Lab Selayang.


Penat dan sekarang rasa nak demam. Adey-chiau.


p.s : aku cinta aku rindu betul lah hati ini.


Published with Blogger-droid v2.0.4

2 ulasan:

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.