Pengikut (Blogspot)

Rabu, 27 Jun 2012

wordless wednesday # kerinduan yang dibebelkan

hello semua, selamat petang...

aku tak tahu ape maksud bengong. aku dah update banyak-banyak dalam twitter. entah ape macam perkataan aku tulis bagi menghilangkan perasaan mamai ni. 

entah kenapa hari ni. lepas pegi melawat satu rumah dan menemani Cik Shida untuk memilih perabot di BBS yang dikelola oleh Kontraktor Pokok yang memang bermasalah kat rumah aku. aku mengantok gile. aku ada banyak kerja pending. aku punya Esteem entah mane. aku ada surat nak kena draft pegi KPM dan aku ada macam-macam agenda untuk dijawab dalam meeting esok. 

kenape aku harus bangun waktu balik dari kerja. office dah lengang dah. dengan keadaan mamai. aku mencari punca untuk memarahi dan mengadu nasib. Ncik Bos Botak ada di Miri. baru sampai dan menyebabkan mesyuarat kilat berlangsung di tapak bina. Encik L terjerat sama. aku kat sini memang mati kutu. why so?

okey. mungkin aku harus balik. meminum sedikit air sejuk dan akan bersedia untuk update untuk entri akan datang. perasaan semak dan bosan menjalar. it's worse. adey-chiau.

p.s : ini adalah kerinduan biasa yang dipropaganda kan. 

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.