Pengikut (Blogspot)

Khamis, 21 Jun 2012

spontaneous thrusday # Jangan Berhenti Berharap

hello semua, selamat hari khamis...

alhamdulillah. ada kesempatan nak tulis blog. jadi dengan sangat sempoinya. kata-kata spontan adalah seperti ayat dengan gambar comel di bawah. aku stalk dari facebook je...

Jangan Putus Harapan. Kau Tak Pernah Tahu Apa Esok Akan Bawa.
direct translate je aku. malas nak menaip dengan hebat. adey-chiau.

p.s : kita bukan Tuhan, kerana Tuhan yang menentukan masa depan.

10 ulasan:

  1. betul.kita xtahu apa akan terjadi
    em


    sgt bermakna.

    BalasPadam
  2. yep!
    jgn pernah putus harapan ye :D

    BalasPadam
  3. ALLAH tak suka orang yg berputus asa :)

    BalasPadam
  4. betul...
    saya setuju sangat hehehhee
    biarlah apa nk jd pun...
    tak salah utk terus berharapan
    hurmmhhhh ;P

    BalasPadam
  5. usaha, usaha dan usahaaaa. yeayyyy!

    BalasPadam
  6. ahhhhh comelll nyeeee pic tuh... ye harapan sy sgt menggunung utk hr esok

    BalasPadam
  7. setuju.........seperti saya, tak pernah terfikir pun utk dpt pengganti arwah sedekat ini..Apapun Allah lebih tahu dan kita hanya perlu yakin....

    BalasPadam
  8. harini huduh.
    esok mungkin cantikk.
    siapa tahuuu.
    kan?
    :D

    BalasPadam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.