Pengikut (Blogspot)

Selasa, 26 Jun 2012

kerja sia-sia ke?

hello semua, assalammualaikum...

dah lama aku tak buat luahan perasaan dalam blog. sekarang rehat tinggal 10 minit. tadi aku ingat aku sibuk nak buat design. tapi kena proposed apa barang. dah lama dah benda tu kan. tak pasal aku kena marah dengan Ncik Bos Botak. ape-ape hal pun salah aku jugak.

lately, banyak benda yang aku fikir tak jadi kenyataan. misalnye, aku nak design footing column untuk Uncle Architect masih belum selesai. masih membaca dan masih itu dan masih ini. Ncik Bos Botak tak kesah langsung pasal proposal tu. mungkin beliau yakin takde profit. tapi aku sebagai orang yang berfikir, masih berfikir dan masih percaya. takde keberanian mimpi tak bermakna. 

sekarang. aku belajar dengan sendiri. so aku lambat belajar. bila aku lambat belajar mean akan lambat keluar keputusan dan seterusnya akan lambatla sesuatu job tu dapat. perlu jadi lebih laju dan produktif. tapi macam mane kan?

aieh. nak g inspect besi dan besi. adey-chiau.

p.s : Encik L macam bahagia je kat Miri. tak best langsung!

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.