Pengikut (Blogspot)

Selasa, 12 Jun 2012

fashion : jenis-jenis jam tangan

hello semua, selamat petang....

ok. memang sangat bosan. sebab aku dah lama takde masa nak tulis blog. aku sangat sibuk. ehem. poyo sangat. aku baru habis tido. ehem. tadi kan rehat. hari ni nak cerita bab fashion. ehem. cantik sangat ke gabung warna coklat dengan hijau pegi keje Jah? woha!

jom kita kenal jenis-jenis jam. entry fashion paling sampah aku boleh tulis setakat ni. wahahaha! keep reading....

Jam Tangan Kasual
jam ni bentuk kasual. biasa jer. function boleh membawa ke mana-mana. tak kesah pegi pejabat pun okey. jalan-jalan pun okey. sempoi. satu yang best jam ni lebih mudah dibaca. sesuai untuk kegunaan hari-hari. 


Jam Tangan Dress
korang mesti tertanya-tanya apesal nama dia dress kan? padahal sama je bentuk macam jam tangan kat atas. sebab dia ada logam kat tengah-tengah tu, yang boleh tukar ganti. nama melayu kira Jam Pakaian. pelik beno bunyinye. haha!

Jam Tangan Fesyen
ni jam fesyen. korang sendiri pun nampak gaya funky ala-ala burung hantu. yang kiut. dan orang yang berani je yang selalu pakai jenis jam macam ni. ye la ko. berani Jah nak bawak jam ni dalam meeting dengan klien? tidak ler... 


Jam Tangan Mewah
ni boleh terdiri daripada tiga-tiga jenis jam tangan seperti keterangan kat atas tu. yang paling penting harga boleh jadi mahal dari sebijik rumah dengan bertatah intan berlian disekeliling rupa paras jam. macam jam contoh atas ni adalah jenama Zanetti. ada naga emas dalam ni yang dihasilkan dengan 18 karat emas rekaan dari Swiss. 

sampai sini cerita pasal jam. adey-chiau.

p.s : aku sangat penat. sori entri tak memberangsangkan. 

9 ulasan:

  1. stkt ni pakia jam hadiah dr org aje..haha.. nsb takde fesyen bagai jamnya.

    BalasPadam
  2. Kalau kakak nak rasa pakai jam ini tunggu tidur malam ajelah. Itu pun nasib kalau ada dalam mimpi...

    BalasPadam
  3. keke. thankx sudi singgah=)


    jam kale merah xde ke.hiihi

    BalasPadam
  4. Eza suka pakai jam, p ikut mood. hihi. mood melaram, mmg akan pakai. kalau tak, mmg tak pakai pon.. :)

    btw, yup dear.. Rindu umahh :(

    BalasPadam
  5. xske jam mslhnye

    aku xmnghargai mase kot

    BalasPadam
  6. yg 1st la senang.. ringkas & boleh pakai di mana saja.. kan??

    BalasPadam
  7. weee
    saya hantu jam jugak
    pntg nmpak jam mesti nak beli
    hehehhehee

    BalasPadam
  8. Masing² sibuk, masing² kurang bw dan masing² pandai buat alasan sendiri.. ;D


    Ok kenapa jam tangan burung hantu tu comel sangat? kenapa?

    BalasPadam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.