Pengikut (Blogspot)

Khamis, 10 Mei 2012

spontaneous thrusday # erti kata bijak

hello semua, selamat hari khamis....

dah lama kan, hari ni aku mula menulis semula. mencari kekuatan untuk bangun dari berbaring sahaja. ape lah quotes yang terlahir dari minda ketika ini. 

Kita dijadikan bijak bukan kerana penempatan masa lampau
tapi melalui tanggungjawab untuk masa hadapan
George Bernard Shaw ni seorang aktavis politik dan pemenang hadiah noble dalam versi kesusteraan dari London. kalau nak tau lebih lanjut, korang boleh google. aku nak g JKR. adey-chiau.


1 ulasan:

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.