Pengikut (Blogspot)

Rabu, 9 Mei 2012

nakama-kian

hello semua, selamat tengah malam... 

thanks sangat kepada Ncik Are-Lan yang bertanye bile aku nak up-date entri baru. serius aku rase ko memang caring habis. hahaha~!

1-Waniey 2-Mas 3-Miedah
okey, sebab aku takde kamera beso klik klik, aku curik pada gambar facebook milik Cik Waniey finally masa ni Puan Fariza telah menjadi isteri kepada Ncik Epul selama setengah hari. betul ke kiraan aku ni? wahaha. suke aku la kan nak kire macam mane. 

walaupun terlambat untuk wish dalam blog, sebagai seorang kawan yang dipanggil nakama oleh semua-semua. satu je aku wish; semoga berbahagia dengan sikap tolak ansur dan saling memahami. tu je kunci kebahagiaan. 

acheh wah nasihat. macam aku pulak yang dah ade laki. adey-chiau. 

p.s : terima kasih kerana memahamiku. 

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.