Pengikut (Blogspot)

Jumaat, 18 Mei 2012

jumaat dengan impian masa depan

assalammualaikum semua, selamat hari jumaat....

a beginning of the next step in my life. gile aku, cakap orang mat salleh dalam blog sepertian menjelmakan enzim-enzim jijikan dalam diri. bajingan tu ape?

kepala sangat ting-tong tionk tionk dengan lagu emang bajingan. giler lah Adik Bob buat suara perempuan. terngiang-ngiang tiong-tiong lagi.

masih di pejabat. dah lame dah aku tak macam ni. bertapa kat pejabat lepas habis print drawing buat surau kecik cinonet jer.

i am trying to be hebat as i promised my Encik L. in a other way, i totally lost what i meant to be. life is making changes. adey-chiau.

p.s : lidah bertukar rasa cheese. sorry!


Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.