Pengikut (Blogspot)

Jumaat, 18 Mei 2012

jumaat dengan impian masa depan

assalammualaikum semua, selamat hari jumaat....

a beginning of the next step in my life. gile aku, cakap orang mat salleh dalam blog sepertian menjelmakan enzim-enzim jijikan dalam diri. bajingan tu ape?

kepala sangat ting-tong tionk tionk dengan lagu emang bajingan. giler lah Adik Bob buat suara perempuan. terngiang-ngiang tiong-tiong lagi.

masih di pejabat. dah lame dah aku tak macam ni. bertapa kat pejabat lepas habis print drawing buat surau kecik cinonet jer.

i am trying to be hebat as i promised my Encik L. in a other way, i totally lost what i meant to be. life is making changes. adey-chiau.

p.s : lidah bertukar rasa cheese. sorry!


2 ulasan:

  1. Sesekali tukar cara lidah nak bertutur pun tak salah... janji tak susahkan org lain nak faham...

    BalasPadam
  2. Tergeliat ke lidah rse keju tu

    BalasPadam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.