Pengikut (Blogspot)

Sabtu, 26 Mei 2012

decor # bath tub yang amazing

hello semua, selamat hari sabtu....

hari ni aku nak share pasal tempat menyegarkan diri sendiri. tandas yang ada tub. kalau kat rumah aku memang takde tub. teringin sangat nak ada sebab berendam dengan sabun susu kambing adalah terapi jiwa yang paling tenang untuk aku. amacam ade macam Cleopatra tak?


Classic English
bath tab kaler hitam. dekat pulak dengan pemanas api. sesuai guna kalau mandi masa-masa hujan lebat. suasana langsir putih sambil ditiup angin menambah lagi rasa santai korang. kan kan kan?

Bath tub shoe
bilik air yang memang sesuai untuk perempuan. kalau tengok slide yang ade kat replika heel besar gabak ni dah teruja dah nak berendam. langsing putih menutupi sebahagian sliding window pantai dah menguak-nguak dan sebahagian air laut boleh nampak jelas depan mata. nanti ade la feel mandi laut skali kot...

Futuristic Design
design yang paling aku suka. yiha. bath tub gaya piring hitam ufo lengkap dengan televisyen. lepas tu ada lampu kat atas tu menambah lagi unsur futuristik waktu mandi. mungkin korang boleh mandi dengan air perisa limau. korang pasti akan nampak alien. wahahaha!

Garden Bedroom
dengan cara macam gambar kat atas ni, korang tak payah susah-susah carik tingkap sliding untuk tengok tumbuh-tumbuhan kat luar. tanam terus la dalam bilik air, biar banyak nyamuk. hahaha. anyway, bath tub yang simple. kalau taknak tengok pokok, korang boleh tengok bunga sakura tapi dalam gambar je la. simple but nice design. kan?

Bath Tub Kolam Renang
stail ni memang kegemaran. lagi-lagi korang yang berjiwa atlet. dapat berendam air panas campur garam dalam ni memang terbaik kot. tenang-tenang.

hukhukhuk. boleh tak bath tub ni semua ribu riban. yang basic harga enam ratus pun gaduh nak beli kot. adey-chiau.

p.s : thanks to your concern. you know who you are :)


3 ulasan:

  1. Ni dapat kat umah ade ni memang berendam aje lah keje aku.Haha!

    BalasPadam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.