Pengikut (Blogspot)

Sabtu, 14 April 2012

warna-warni perasaan

hello semua, selamat petang sabtu....

aku sibuk mencantikkan blog sehingga aku lupe nak update untuk hari ni. boleh tak? keh keh keh. macam dulu punya tema kan zaman dulu-dulu punya pen. tapi lepas mempelajari apa itu cat, aku decide nak buat tema colorful pulak. keh keh keh. 


kalau tinta aku yang dulu klasik ye dok, kali ni tinta dah warna-warni. perasaan dah melalui bagai-bagai perkara. ada yang ceria dan ada yang tidak. 

lepas tu, aku pegi belajar coding sekian-sekian item penting untuk blog dari beberapa blogger yang aku search kat google. dan coding tu memang membantu la untuk aku kemas-kemas kan blog ni.

okeh. hari sabtu sepatutnya cerita pasal kelengkapan rumah. nanti aku akan come out dengan lagi satu entry. malam-malam sikit okey. adey-chiau.

p.s : taknak guna initial. dah malas. 

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.