Pengikut (Blogspot)

Selasa, 10 April 2012

plan untuk berjimba-jimba

hello semua, selamat petang selasa...

yuhuhuhu. esok cuti Majlis Pertabalan Agung yang ke-14 kan. aku plan dengan kawan-kawan office nak berjimba dekat Melaka ma. malam ni terus terjah. serupa macam berani mati la kan.

dah lama aku tak holiday and i hope that this holiday boleh beri aku satu masa untuk enjoy. nak melawat singa. nak melawat tempat sejarah dan melawat tema air dan nak makan asam pedas dan semua-semua yang best kat Melaka tu okey.

nak tenangkan minda. nak tenangkan minda. bukan menarik minda tau. adey-chiau.

5 ulasan:

  1. Selamat datang ke Melaka...jangan jalan2 ke Bandar melaka..jammed..

    BalasPadam
  2. bestnya la leh cuti,leh jalan-jalan.jelesnya la.asal aku kena keje esok ni.waaaaa

    BalasPadam
  3. selamat bercuti,take care!!confom melaka best..hehe

    BalasPadam
  4. syoknyaaa kem slm bf ku disanaaa =p

    BalasPadam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.