Pengikut (Blogspot)

Selasa, 10 April 2012

plan untuk berjimba-jimba

hello semua, selamat petang selasa...

yuhuhuhu. esok cuti Majlis Pertabalan Agung yang ke-14 kan. aku plan dengan kawan-kawan office nak berjimba dekat Melaka ma. malam ni terus terjah. serupa macam berani mati la kan.

dah lama aku tak holiday and i hope that this holiday boleh beri aku satu masa untuk enjoy. nak melawat singa. nak melawat tempat sejarah dan melawat tema air dan nak makan asam pedas dan semua-semua yang best kat Melaka tu okey.

nak tenangkan minda. nak tenangkan minda. bukan menarik minda tau. adey-chiau.

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.