Pengikut (Blogspot)

Khamis, 15 Mac 2012

spontaneous thrusday # reaksi spontan

hello semua, selamat khamis yang spontan...

Ncik Bos Botak takde. pegi Miri. aku pun santai-santai la kan. tibe-tibe masa sibuk stalk facebook hari ni, ternampak pulak gambo macam bawah ni...



keh keh keh. tenung lelama gambar macam ni gelak tak habis ouh. hari ni kan hari jadi aku. aku hepi der. walaupun Encik L sambut beday aku macam sampah je. entah kenape aku hepi je. nampak sangat bukan Encik L benda pertama buat aku hepi kan. alah, dah tua je pun. tak payah nak beday sangat la. 

serius cuak muka kawan yang nak kena inject lepas mangsa menjerit dalam gambo tu. comel giler der. hihihihi. okey nak buat kerja-kerja sewerage a.k.a men-design aliran tahi yang akan dibawa ke septic tank. adey-chiau.


Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.