Pengikut (Blogspot)

Khamis, 15 Mac 2012

spontaneous thrusday # reaksi spontan

hello semua, selamat khamis yang spontan...

Ncik Bos Botak takde. pegi Miri. aku pun santai-santai la kan. tibe-tibe masa sibuk stalk facebook hari ni, ternampak pulak gambo macam bawah ni...



keh keh keh. tenung lelama gambar macam ni gelak tak habis ouh. hari ni kan hari jadi aku. aku hepi der. walaupun Encik L sambut beday aku macam sampah je. entah kenape aku hepi je. nampak sangat bukan Encik L benda pertama buat aku hepi kan. alah, dah tua je pun. tak payah nak beday sangat la. 

serius cuak muka kawan yang nak kena inject lepas mangsa menjerit dalam gambo tu. comel giler der. hihihihi. okey nak buat kerja-kerja sewerage a.k.a men-design aliran tahi yang akan dibawa ke septic tank. adey-chiau.


17 ulasan:

  1. ngeeee~ kelakar plak tgk pic nie..

    etringat plak kenangan masa darjah 6.. masa dapat inject bcg kot..

    2 org budak lelaki yg sgt nakal dalam kelas.. tapi.. pengecut.. lari dari sekolah..sbb takut kena inject.. haha

    BalasPadam
  2. yekeeeee.
    ke excited lebih ni?wewittt :p

    BalasPadam
  3. haha mmg cuak habis..

    ehh ur besday ekk..selamat hari tua yer!

    BalasPadam
  4. muka cuak je....
    panas dgn member die kt dpn tu....

    BalasPadam
  5. shera kalau budak yg muka masam tu.. bila kawan kat belakang memekak gitu.. shera sound jek.. kau boleh diammm tak.. hehe..

    btw.. happy birthday yah.. ^_^

    BalasPadam
  6. hahaha... pucat dah muka budak itu. hehe

    BalasPadam
  7. haha...
    happy belated birthday Rapunzel...
    May God Bless you always..

    BalasPadam
  8. sbnrnya takde apa..jerit aje lbh..hihi.

    BalasPadam
  9. best ape kena cucuk jarum..titew syuke =D

    BalasPadam
  10. p/s: rm 35?? murah tu... leh beli 2 lg..

    BalasPadam
  11. erk...tatot cucuk2 ni.ingt dulu2 xp skulah kalo dgr ada cucuk2.hehe

    BalasPadam
  12. tak pernah x lari time injection masa sekolah dulu.. kekekeke

    BalasPadam
  13. ala sy terlambat ke..happy birthday kak..semoga dirahmati Allah selalu :)

    BalasPadam
  14. thanks utk semua yg wish beday aku. may God bless us. :)

    BalasPadam
  15. hahahaa , nakal gila pic tu . tak leh semyum oww xD

    BalasPadam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.