Pengikut (Blogspot)

Khamis, 1 Mac 2012

spontaneous thrusday # boleh jadi, mustahil dan keajiban

hello semua, selamat hari khamis....

spontan yang menjurus kepada aku rasa ke-spontan-an aku kepada quotes macam dekat bawah ni. I mean that, Ncik Bos Botak yang sering nak buat magic dan mungkin ini adalah sesuatu yang sesuai untuk meluahkan rasa hati kan. 


boleh lah kan kita nak buat sesuatu kerja dengan cepat tapi memang betul pun, kita bekerja dalam sesuatu situasi yang meletakkan diri dalam keadaan yang mustahil. apa yang boleh buat magic selalu datang bila kita bersedia. 

terkena jugak kat batang hidung sendiri labu. adey-chiau.


2 ulasan:

  1. quote nie tak keluar picnya..entah sbb apa..maybe line bb aku nie kot..

    BalasPadam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.