Pengikut (Blogspot)

Jumaat, 2 Mac 2012

Segmen : Aku Ada Blog


hello semua, selamat hari jumaat...

ahai. macam dah lama aku tak masuk segmen. aku intai-intai blog Adik Dhia tadi dan sekilas pandang tengok beliau join segmen ni. aku pun nak layan jugak!!

UNTUK JOIN - KLIK SINI
untuk melengkapi segmen ni. ade beberapa perkara yang Cik Ross nak tahu, jom tengok macam bawah ni, yehhaaa.

(a) Nama samaran sebagai blogger : Rapunzeel Cikilolo

(b) Nama blog : TINTA PERASAAN

(c) Url blog : pari2cumel.blogspot.com

(d) Usia blog : 3 tahun takat ni...

Cik Dhia, yang ni dah macam umur anak-anak la kirenye eh?? hahaha.

okey, salam sayang semua. adey-chiau


13 ulasan:

  1. selamat bersegmen ye.hehehe...

    BalasPadam
  2. oh dah 3 thun rupanya...lama jgk jdi blogger

    BalasPadam
  3. 3 thn lama dah ek..tp x penah bosan kn ngn blog

    BalasPadam
  4. haa, ni must tgh takde idea nak menulis ;D hehe

    BalasPadam
  5. hi dari segmen yang sama.
    jemput singgah blog pka ye.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

    terima kasih! :)

    BalasPadam
  6. Salam blogger....singgah dr segmen yang sama..manfaatkan blog utk kebaikan bersama...follow sini juga

    melawat blog fendy...salam perkenalan...

    http://fendy1302.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

    BalasPadam
  7. dari segmen yg sama... sudah follow..
    sudi2 la ke blog saya...

    http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

    ^_^ happy blogging....

    BalasPadam
  8. singgah dari segmen yang same...salam kenal...

    BalasPadam
  9. follow sini

    kita dari segmen yang sama..

    sudi2 la masuk ke blog saya..


    http://hayatirosdi.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

    happy blogging~~!! :)

    BalasPadam
  10. follow sini

    kita dari segmen yang sama..

    sudi2 la masuk ke blog saya..


    http://hayatirosdi.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

    happy blogging~~!! :)

    BalasPadam
  11. salam kenal
    singgah dari segmen yg sama...follow awak..


    http://charmphoenix.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

    BalasPadam
  12. Hai! Datang dari segmen sama. Salam kenal...

    --> Blog Rilek-Rilek <--

    BalasPadam
  13. hai kak mas ! saya pun join segmen ni jugak :)

    BalasPadam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.