Pengikut (Blogspot)

Isnin, 12 Mac 2012

monday blues # stress dengan diri sendiri

hello semua, selamat pagi...

wah. record! lama sudah aku tak buat macam ni kan. aku tak update blog dari jumaat ke sabtu ke ahad. aku tak tulis blog. lately aku sangat-sangat-sangat busy.

dengan family, dengan projek tepi yang agak ke laut dan dengan macam-macam benda lagi. aku mula penat dan stress dengan diri sendiri. ni belum kawen lagi. dah kawen nanti tak tau macam mane la rupe die. aku punya impian nak tulis blog per day pun mungkin ke laut.

thanks kepada follower yang meningkat dari 178 ke 180. aku pun tak berapa nak sempat review blog korang. aku rindu sangat weyh nak menulis. tapi dalam bulan ni macam banyak benda aku kena korbankan. aku ada banyak benda yang bersarang dalam kepala ni. nak luahkan tapi tak dapat jugak.

okeh. enjoy blogging kawan-kawan. aku nak update lepas ni macam biasa kalau berkesempatan okey. adey-chiau.


Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.