Pengikut (Blogspot)

Isnin, 5 Mac 2012

monday blues # acad berubah instruction. yeeha!

hello semua, selamat petang isnin...

Encik Lizam ada tagged benda ni kat aku last Friday. yelah, ape lagi aku buat selain drawing dan Autocad segala bagai ni kan kat office ni. kalau column tools dalam acad berubah kat bawah ni, aku patut panjangkan kepada Ncik Bos Botak. 



extend deadline. superbest! yang paling aku nak Ncik Bos Botak take note macam item yang paling last tu, Save Weekand. please :)

sampai sini dulu. adey-chiau.


2 ulasan:

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.