Pengikut (Blogspot)

Isnin, 19 Mac 2012

jiwang # nak kekalkan hubungan

hwellooo semua, selamat petang...

bosan sangat hari ni. nak kena uruskan hal duit-duit kekayaan orang lain memang cukup menyampahkan. aku stalk facebook Cik Jijah lalu menemui fakta seperti di bawah ni. entah, betul ke tidak kan. terima aje lah!


banyak sangat perkara yang jangan. tak hidup la kan. tapi aku sangat sokong perkara nombor 14. kalau gaduh tu hope boleh selesaikan dalam hari yang sama. barulah masing-masing rasa adil. tak payah gaduh lelame. dari gaduh lelame baek carik duit. ade gak pekdahnye. adey-chiau.


11 ulasan:

  1. ha..tuju gtu..bnda lepas tak perlu nak ungkit sgt..kecuali dh hbs geram tu..aduh..

    BalasPadam
  2. setujuuuuu.. love each other.. ianya akan membawa kita keindahan dan keseronokan berkerja bersama2... sama2 lah kita hayatinya....

    BalasPadam
  3. tak minat dengan perkataan jangan2 tu..hehe

    BalasPadam
  4. haha spe buat hal,dia settle kan.
    hahaha.cis

    BalasPadam
  5. WuMing sokong... Keikslasan tu penting juga...

    BalasPadam
  6. crikan kita calon cpt!! huhu

    BalasPadam
  7. heee
    gud2
    peringatn juga utk mnjga hubungan :)

    BalasPadam
  8. bagi gua betullah benda-benda ni.

    tapi bila hubungan tak menjadi benda-benda ni jugaklah yang diungkit.

    kenapa?..tak pecaye ke? ;)

    BalasPadam
  9. Agak betul juga tapi susah nak follow semua tips la.

    BalasPadam
  10. ada banyak sebab kan..tapi kalo yang no 1 tu pun payah dah nak kekalkan camaner pulak...

    BalasPadam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.