Pengikut (Blogspot)

Isnin, 26 Mac 2012

jiwang # merajuk ke?

hello semua, monday yang blues...

stalk dalam Himpunan Cerita Lawak dalam facebook. biasalah, bila dah tua-tua ni kalau facebook keje tengok page-page besar macam ni ler. nak main game dah malas. nak chat dah takde teman sangat. nak gaduh kat status. mcm dah sedar diri. nak usha-usha mamat hemsem, dah habes zaman. 



kehkehkeh. tu memang reaksi Encik L untuk aku. sabar je lah. nak tunjuk perasaan sikit pun tak dapat. ape da?? korang kerja hari ni best tak??

adey-chiau.


Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.