Pengikut (Blogspot)

Isnin, 26 Mac 2012

jiwang # merajuk ke?

hello semua, monday yang blues...

stalk dalam Himpunan Cerita Lawak dalam facebook. biasalah, bila dah tua-tua ni kalau facebook keje tengok page-page besar macam ni ler. nak main game dah malas. nak chat dah takde teman sangat. nak gaduh kat status. mcm dah sedar diri. nak usha-usha mamat hemsem, dah habes zaman. 



kehkehkeh. tu memang reaksi Encik L untuk aku. sabar je lah. nak tunjuk perasaan sikit pun tak dapat. ape da?? korang kerja hari ni best tak??

adey-chiau.


3 ulasan:

  1. ari nie...best... en bos xmasuk opis satu hari... ada event.. nmpaknya.. moon laa jadi bos.. hehe

    BalasPadam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.