Pengikut (Blogspot)

Selasa, 21 Februari 2012

SERTAI BLOGLIST KERTAS WARNA MERAH

hello semua, selamat tengah hari,

minat nak join bloglist ni. punca sebab ada kategori-kategori dia. aku belum layak untuk jadi yang terbaik lagi pun. tapi sebab dah lame tak join segmen, saje la nak blogwalking dengan gumbira kan. simple je. 


NAK TAHU SYARAT - KLIK SINI
blog aku, aku boleh rumuskan sebagai blog peribadi yang kadang-kadang share tips yang ada kena mengena dengan kehidupan aku la. ape yang jadi kat aku, selalu aku akan kongsi. tak kire la pasal keluarga, kekasih ke, kawan-kawan kan. aku jugak share hobi dan ape aku suka buat. macam carca marba gitu.

hope semua orang akan enjoy! adey-chiau. 



Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.