Pengikut (Blogspot)

Isnin, 27 Februari 2012

monday blues # pertanyaan tentang ada apa

hello semua, selamat tengah hari... 

hari ni internet datang lambat. aku datang awal. sampai Ncik Caah panggil aku saka. siap menjerit dekat telinga aku macam ni; 'Hey Saka, keluar dari badan Mastura sekarang! Mastura bangun pukul 0930 nanti' hakhakhak. bongek tak beliau?

okeh, first day. monday blues. Ncik Bos Botak macam kecik hati dengan aku. ntah. sometimes aku rasa aku nak quit. kadang aku fikir tak berbaloi. ini adalah pemikiran super mengantok. 

tu je update. sebenarnye banyak benda nak cerita. ni just warming up untuk lame sangat tak menaip. aieh. ada ape dengan blues betul la hari ni. adey-chiau.


3 ulasan:

  1. haha sengal je..meh nak wish bday yg dah lps tu..hepi belatd bday..moga dimurahkn rezeki ^^

    BalasPadam
  2. dah warm-up nih bolehla update lg lps nih ya :)

    BalasPadam
  3. ncik bos kecik ati? mesti cumel kn muke die kcik ati. haha. rindu kt die..

    BalasPadam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.