Pengikut (Blogspot)

Isnin, 27 Februari 2012

monday blues # aku taknak kerja

hello semua, selamat petang isnin...

blues aku belum habis. siap cakap takde mood lagi. betul takde mood. blog pun takde pengisian sebab takde mood. meja aku pun dah sepah. sebab aku takde mood. mengantok. nak makan banyak. tu je aku tau. 

petang isnin, aku kena carik benda-benda kerja yang boleh menarik minat aku nak keje balik kan... last week, aku menjalankan kerja-kerja stalk. aku jumpa poster yang awesome ni. wahahaha.

beso kan kalo nak clear
berak lagi bagus. hahaha. adey-chiau.



4 ulasan:

  1. berak memang bagus..tapi jangan tidur dalam jamban ye..
    hehehe

    BalasPadam
  2. hahahaha...adoiyai.memang la lagi best tapi berapa lama nak berak pon.tensennya keje.wuuu

    BalasPadam
  3. hari isnin selalu ade feeling2 malas & x de mood kan

    BalasPadam

Sertakan pandangan anda di sini...

Penulis

Foto saya

seorang melayu tipikal yang ingin berjaya dengan sikap tipikalnya.